İkinci el eşya alım satım sektörü, 2020 yılında da büyümesine devam edecek!
İkinci el eşya alım satım sektörü, 2020 yılında da büyümesine devam edecek!

İkinci el eşya alım satım denildiğinde akla çok geniş bir ürün yelpazesinin geldiği muhakkak. Ancak bu yazıda inceleyeceğimiz kategori tabi ki ev eşyaları olacak. Yeni yılı karşılamak üzere olduğumuz şu günlerde, ikinci el eşya alım satım sektörünü daha yakından inceliyoruz…

Hepimizin bildiği üzere son yıllarda ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik daralma sonrası, ikinci el ev eşyaları daha da popülerleşti. Hem alım hem de satım noktasında hızla büyüyen sektör özellikle öğrencilerin, yeni evlilerin, acil taşınmak zorunda kalanların ve ekonomik olarak tasarruf etmek isteyenlerin uğrak noktası durumunda! Bu nedenledir ki internet üzerinde de hızla büyüyen ikinci el eşya alım satım sektörü, 2019 yılında da büyümesini sürdürdü. Spot mağazaların iyiden iyiye arttığı ve içlerinde kurumsallaşmaya doğru gidenler de göz önünde bulundurulduğunda; ikinci el ev eşyası alım satımının artarak devam edeceğini tahmin etmek zor değil…

İkinci El Ev Eşyası Alım Satımı ve Spot Mağazalar

Özellikle İstanbul ve diğer büyük şehirlerde bölgesel olarak çalışmalarını sürdüren spot mağazalar, kurumsallaşma yolunda hızla ilerliyor. İnternet çağına ayak uydurmaya çalışan az sayıda firmalar ise genellikle İstanbul içerisinde konumlanıyor. Nakliye firmaları ile ortak yürütülen çalışmalar sonunda şehrin her noktasına ücretsiz nakliye gibi fırsatlar sunmaya başlayan spot mağazalar; böylece ev eşyalarının alım satımında elde edilecek kazancı sürekli artırmaya devam ediyor. Çağımızın yüksek rekabet gerektiren gerçeği ile birlikte üstün hizmet vermek zorunda olan tüm sektörler gibi spot mağazaların sürdürmüş olduğu ikinci el eşya alım satım sektörü de yüksek bir rekabet içerisinde bulunuyor. Bu yüksek rekabet de kuşkusuz olarak İstanbul halkına yarıyor.

Artan döviz kurları ve ekonomik daralma sebebiyle özellikle beyaz eşyalar ve elektronik ev eşyalarını sıfır kondisyonda tercih etmek oldukça masraflı olabiliyor. Ancak, sıfır kondisyona çok yakın, neredeyse hiç kullanılmamış durumda olan 2.el beyaz eşyalar ve televizyonlar, hemen hemen yarı yarıya maliyetle alıcılarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. İkinci el eşya alanlar arama hacmiyle birlikte değerlendirebileceğiniz hizmetler ise, sizlere çok uygun fiyatlarla ev eşyaları alım satım yapma olanağı sunuyor. Nasıl mı?

İstanbul'da İkinci el eşya alanlar taleplerinizi, sayfamızın sol altında yer alan WhatsApp ikonu yardımıyla taradımıza iletebilirsiniz.
İstanbul’da İkinci el eşya alanlar taleplerinizi, sayfamızın sol altında yer alan WhatsApp ikonu yardımıyla taradımıza iletebilirsiniz.

İstanbul’da İkinci El Eşya Alanlar

İkinci el eşya alanlar arama hacmiyle oldukça popülerleşen ev eşyalarının alımı; ihtiyaç fazlası 2.el ev eşyalarını kolayca satmanızı sağlar. Mobilya, beyaz eşya, televizyon, elektronik ev eşyaları ve antika ev eşyaları, yeni sahiplerine ulaştırılmak üzere tarafınızdan satın alınıyor ve ödemeleri nakit olarak yapılıyor. Nasıl mı? Anlatalım..

İstanbul içerisinde bulunan spot mağazalar, ev eşyalarının alıcıları ve satıcıları arasında köprü görevi görürken; ücretsiz nakliye fırsatı sunduğu için tercih ediliyor. Yorucu ilanlarla ve sıkıcı pazarlıklarla uğraşmak istemeyen kişiler, komple ev eşyası alanlar gibi geniş kapsamlı alışverişlerde bile spot mağazaları tercih etmeye devam ediyor. Sebeplerini şöyle sıralayabiliriz:

  • İkinci el eşya alanlar hizmetinden faydalanarak, ücretsiz nakliye fırsatı elde edersiniz.
  • Spot mağazaların anlaşmalı olduğu nakliye firmaları sayesinde, eşyaların taşınması gibi durumlarda nakliye bedeli ödemez ve kazancınızı artırabilirsiniz.
  • Aynı gün içerisinde nakit ödeme yapan spot mağazalar sayesinde hiç beklemeden, ödemenizi kapınızda nakit olarak alabilirsiniz.

İkinci El Eşya Alım Satım Noktasında Asil Spot’u Tercih Edebilirsiniz

Asil Spot; İstanbul’un en eski spot mağazalarından biri olması sebebiyle tercih sebebi olmaktadır. İstanbul Bahçelievler ilçesinde 2001 yılında kurulan firma, günümüzde internet üzerinden gerçekleştirdiği alışverişlerle adından söz ettirmeye devam ediyor. İstanbul’un tüm ilçelerine aynı gün içerisinde ulaşım sağlar. Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası ilçelerinin tümü için geçerli olan ücretsiz nakliye seçeneği, siz değerli müşterilerimize yüksek kazanç sağlamaya devam eder… İkinci el eşya alım satım noktasında güvenle tercih edebileceğiniz Asil Spot; sayfanın solunda yer alan WhatsApp ikonu yardımıyla kolayca ulaşılabilir durumdadır!

Sizler de ihtiyaç fazlası 2.el ev eşyalarını satmak için Asil Spot‘u, yani İstanbulikincielesyaalanlar.com‘u tercih edebilirsiniz. Ayrıca, mağazamıza uğrayarak, en uygun fiyatlarla satın alabileceğiniz tüm ev eşyalarına kavuşabilirsiniz! Firmamızdan satın alacağınız eşyaların taşınması noktasında da herhangi bir nakliye bedeli ödemeyeceğiniz için, en kazançlı alışveriş deneyimine kavuşursunuz. İkinci el eşya alanlar hakkında daha detaylı bilgi almak için bağlantıyı mutlaka inceleyin…

2020 yılında bölgesel spotçuların ve kurumsal spot mağazaların büyümesi hızla devam edecek gibi görünüyor. Sizler de gecikmeden ikinci el eşya alım satım sektörüyle tanışın ve ekonomik çözümlemeler yakalamayı sürdürün. Görüşmek üzere efendim… 🙂

2019 Yılında İkinci El Eşya Alım Satım İncelemesi
Call Now Button